Начин на приготвяне
Тази торта е лека, свежа и се приготвя без печене.
Първо се приготвя млечният крем. В купа сипваме кофичка гъсто кисело мляко.
Прибавя се заквасена сметана, пудра захар и добавяме сладко от малини. С вилица се разбърква добре и кремът е готов. Опитвайте, когато прибавяте сладкото, за да намерите баланса и да ви е вкусно.
Във форма за еднократна употреба се нареждат 8 бели бисквити и се заливат с черпака от млечния крем.
Отгоре нареждаме втори ред бисквити, крем, третият ред са бисквити с какао, крем и завършваме с бели бисквити и крем.
Отделете една-две бисквити да натрошите отгоре и формата отива във хладилника за 4-5 часа.
Изважда се, нарязваме на пасти и върху всяка се поставя малко от малиновото сладко и листенце мента.
Вземайте лъжичка и хапвайте с удоволствие от готовата бисквитена торта.