Омлет с пържена кайма

Ася ЗаевскаАся ЗаевскаПомощник Готвач20722450
24/07/2019
"С кайма е по-вкусен всеки омлет - просто трябва да го опитате "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо346
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете каймата със сухите подправки.

Разтопете маслото в голям тиган с незалепващо покритие и сложете каймата в него.

Пържете я, докато стане на трохи и я прехвърлете в друг съд.

В същия тиган изсипете нарязаните на едро гъби да оберат останалата от каймата мазнина и да се задушат.

Оставете и тях настрана и сложете да се задушат в 1 с.л. масло и 2-3 лъжици вода нарязаните магданоз и лук.

Щом омекнат, изсипете вътре разбитите яйца и още докато са рохки, отгоре посипете каймата и гъбите.

Покрийте с капак омлета.

Махнете от огъня омлета с кайма.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар