Домашен хляб с кисело мляко и заквасена сметана

Ася ЗаевскаАся ЗаевскаПомощник Готвач20724450
27/07/2019
"Каквото и да ви говорят, нищо не може да се сравни с вкуса и аромата на току що изваден от фурната домашен хляб с хрупкава коричка "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 141
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добавете содата към киселото мляко.

Пресейте брашното с бакпулвера.

Направете кладенче и прибавете яйцето, мекото масло, сметаната, киселото мляко и щипка сол.

Замесете меко тесто.

Разделете го на две части и оформете хлебчета.

Сложете ги в покрита с хартия за печене тава.

Печете домашния хляб с кисело мляко и сметана 25-30 минути на 220 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар