Печено козе сирене на тиган

30/07/2019
"С точните подправки козето сирене може да се превърне в изискан деликатес, изключително подходящ да бяло вино "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо474
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето на колелца.

Загрейте сух тиган и подредете парчетата, без да се допират.

Изпечете козето сирене от двете страни до златисто.

Подредете в голяма чиния.

Полейте с малко от меда.

Начупете орехите на дребно и поръсете всяко едно парче печено козе сирене с тях.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мисса
Мисса
30.07.2019 12:29
Страхотна рецепта! Много изкусително презентирано и то с вкус! Много високо ниво на представяне! Браво!
0
0