Панирани свински котлети

Елена ТодороваЕлена Тодорова
Чирак
947
84
184
08/06/2013
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 942
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно подсушете котлетите. Пригответе една чиния с брашно и една с галета. Разбийте добре яйцата.

Потапяте котлетите последователно в брашно, яйца и галета. Пържат се веднага в силно сгорещено олио.

Пържите котлетите до златисто и от двете страни, след което ги изваждате върху салфетка за да се отцеди излишното олио.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар