Чипс от тиквички с кашкавал

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
14k
3k
9k
16
05/08/2019
"Двойно по-вкусни от картофения чипс - това значи, че и двойно повече бира пият "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 095
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете тиквичките на тънки филийки (не повече от 0.5 см), посолете на вкус.

Отделно разбийте яйцето с млякото, посолете на вкус.

Отделно настържете кашкавала на ситно ренде и добавете галетата и чесъна на вкус, разбъркайте.

Всяка филийка потопете в яйчената смес, а после оваляйте в сухата смес от кашкавал, галета и чесън.

Подредете филийките в тава, постлана с хартия за печене, и печете чипса от тиквички в предварително нагрята на 220 градуса фурна в продължение на 20 минути.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар