Хрупкав патладжан на фурна с кашкавал

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
10/08/2019
"Хрупкав патладжан много бира пие, да не кажете,че не сме ви предупредили "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 754
  • Преглеждания за месеца996
  • Преглеждания за седмицата122
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжана на средно дебели парчета и сложете в купа със солена вода. След около 20-30 минути изхвърлете водата и измийте със студена вода.

В купа смесете брашното, галетата и зеленчуковата подправка. Оваляйте всяко парче и подредете в тава, застлана с хартия за печене и намазана с олио.

Отгоре полейте с останалото олио и печете в загрята фурна на 200 градуса.

Преди изваждане поръсете с настърган кашкавал и запечете.

Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
11.99 лв.
Виж ››

Дребните удобства са тези, които превръщат ежедневното готвене в истинско удоволствие, затова не пропускайте да се сдобиете с този практичен комплект кухненска ножица с дъска

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар