Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Бабешки свински дроб

Бабешки свински дроб

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
949862
Бабешки свински дроб1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Бабешки свински дроб, с който ви желаем добър апетит"

Необходими Продукти

  • черен дроб - 500 г свински
  • свинско було - 1 бр.
  • праз - 2 стръка
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистения свински дроб се нарязва на едри парчета. Посоляваме ги. Добавяме черен и червен пипер, както и чубрицата.

Оставяме овкусеният дроб да престои 30 минути на студено.

Празът се нарязва на едри парчета. Продуктите се объркват, покриват се с булото и се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-40 минути.

Поднесете ястието върху канапе от картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
40
32
20
10
Дай твоята оценка: