Дип с патладжан и маслини

ГеновеваГеновеваЧирак60115187
14/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо171
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се пекат и се белят. Режат се и се минават през чопър или блендер. Към тях добавете орехите и майонезата и доразбийте.

Нарежете маслините на малки кубчета и ги прибавете към патладжана. Пасирайте чесъна и добавете зехтина.

Блендирайте всичко до получаването на еднородна смес. Изсипете в купа и овкусете със сол и черен пипер.

Пъхнете дипа в хладилника за 1 час и сервирайте с багета, франзела или земел, както и с чаша охладено бяло вино.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар