Моята лятна салата с печена капия

ЕлиЕлиЧирак10411
17/08/2019
"Толкова вкусна лятна салата се дели само с верни приятели, които са ви почерпили бира, иначе не "
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо449
  • Преглеждания за месеца251
  • Преглеждания за седмицата177
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • червена капия - 1 кг
  • чесън - 4 скилидки
  • копър - 1/2 връзка
  • сол - щипка
  • оцет 5 с. л.
  • мед - 1 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Опечената капия се бели и се почиства от семките.

Слага се в купа и към нея се прибавя сместа от скълцаните скилидки чесън, ситно нарязания копър, мед, сол и оцет.

Салатата с чушки се ставя в хладилника да престои за около час.

Сервира се студено, по желание със сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар