Талиатели с гъби, нахут и сирене бри

ГабриелаГабриелаЧирак16274
19/08/2019
"Уханна паста и бутилка вино - перфектни за всякакви поводи и по всяко време на деня "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо275
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Талиателите ги варите за около 10 мин в подсолена вода, докато не се сготвят. След това измивате със студена вода в гевгир и капвате няколко капки олио, за да не се слепят.

За соса:

Гъбите, нарязани на ивички, ги задушавате в маслото заедно с кадровите ядки (може да ги замените с орехи, ситно кашу или дори филетирани бадеми).

Добавяте готварската сметана и бъркате за няколко минути. След това добавяте сиренето Бри, нахута и царевичката. Овкусявате с индийско орехче, сол и пипер по вкус и готвите соса още няколко минути, докато се сгъсти.

Изцедените талиатели ги добавяте към соса и ги бъркате добре, за да попият леко.

Сервирате ги топли, може по желания да поръсите с пармезан.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар