Свинско печено по италиански

Ivi  VaccaIvi Vacca
Готвач
248
2k
677
608
20/08/2019
"Когато италианците готвят свинско, това е поезия "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 689
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг бут
  • розмарин
  • краве масло - 3 c.л.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
  • за гъбения сос
  • гъби - 150 г микс италиански сушени
  • червен лук - 1 бр.
  • магданоз
  • вино бяло - 150 мл
  • брашно - 2 c .л.
  • индийско орехче
  • гъбен бульон - 150 мл /от сушени накиснати италиански Гъби/
  • краве масло - 2 c.л .
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото - цялото парче, намазваме с маслото, розмарина, черния пипер, червения пипер, солта.

Не се маринова свинското - директно във фурната се пече 1 час!

За гъбения сос запържете брашното в маслото и една главичка червен лук, разредете c виното и водата от накиснатите гъби в соса, добавете гъбите.

Варете до сгъстяване (още няколко минути), овкусете с подправките черен пипер сол, магданоз и др.

Желая ви приятно приготвяне и хапване на това свинско печено по италиански!

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар