Цяла ципура с чери домати

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Помощник Готвач
187
2k
495
559
2
21/08/2019
"Съвършенството е в контрастите - сладки доматки, солена риба и едно чудно ястие, приготвено лесно "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо513
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Овкусяваме почистената риба със сол и черен пипер.

Поставяме ципурата върху хартия за печене. Добавяме зехтин, скилидките чесън и листата босилек.

Накрая слагаме чери доматите.

При печене те се карамелизират и сладостта им кореспондира много добре с натуралния солен вкус на рибата.

Печем, докато рибата хване златиста коричка и доматите се разпукат.

Поднасяме цялата ципура с чери домати със зелена салата.

Правоъгълна тава с двойно емайлирано покритие
Приготвяй си тази рецепта с:
Правоъгълна тава с двойно емайлирано покритие
24.99 лв.
Виж ››

Когато искате и за месото място да има, и за гарнитурата - използвайте лесната за почистване правоъгълна емайлирана тава.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар