Цяла ципура с чери домати

Анелия ТерзиеваАнелия ТерзиеваПомощник Готвач1587141
21/08/2019
"Съвършенството е в контрастите - сладки доматки, солена риба и едно чудно ястие, приготвено лесно "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо156
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме почистената риба със сол и черен пипер.

Поставяме ципурата върху хартия за печене. Добавяме зехтин, скилидките чесън и листата босилек.

Накрая слагаме чери доматите.

При печене те се карамелизират и сладостта им кореспондира много добре с натуралния солен вкус на рибата.

Печем, докато рибата хване златиста коричка и доматите се "разпукат".

Поднасяме цялата ципура с чери домати със зелена салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар