Ципура с горчица

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак15427160
26/08/2019
"Може бе една от най-вкусните риби, които ще опитате е тази ципура с горчица, затова не пропускайте "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо264
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От едната страна на ципурите с остър нож направете не много дълбоки прорези. Овкусете със сол, смлян черен пипер.

В коремчето на всяка риба сложете по две скилидки чесън, иглички розмарин и щипка майорана. Може да използвате сухи подправки!

Прорезите на ципурите запълнете добре с едро смляна горчица.

Застелете тава с хартия за печене. Прехвърлете рибите в нея.

Наоколо наредете клонки с чери домати.

Полейте всичко с бяло вино и кафяна чашка зехтин.

Изпечете на 190°C в предварително загрята фурна за 15 мин.

Поднесете ципурата с горчица полята със соса, отделен при печенето и гарнитура по ваш вкус!

Да ви е сладко с тази печена ципура!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар