Бяла тарама
Bela tarama

Бяла тарама

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
9494173k
Бяла тарама1 / 4
21/06/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Чуден тарама хайвер, който традиционно се поднася с топло препечено хлебче"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете лука и го разбийте в хаванче заедно с хайвера до получаване на хомогенна смес.

Хлябът се накисва за кратко във вода, след което се изважда и се поставя върху салфетка, за да се отцеди. Накъсва се на малки парченца и постепенно се добавя към хайвера и лука.

Последно се добавят зехтинът и лимоновият сок.

Гарнира се с маслини и се поднася с препечен хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: