Сочно млечно реване

Мария СимоваМария СимоваГуру110857104913
31/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции9
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 123
  • Преглеждания за месеца945
  • Преглеждания за седмицата85
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете с приготвянето на заливката на реването, като смесите всички съставки за нея и поставите на котлона.

Варите до пълното разтваряне на захарта до завиране, оставете да се охлади.

Разбийте отделените жълтъци с водата и 1 с.л. захар, до пухкавост.

Отделно разбийте отделените белтъци с 2 с.л. захар на пухкав крем.

Смесете разбитите жълтъци и белтъци с помощта на шпатула, като прибавяте и пресятото брашно до еднородна пухкава смес.

Покрийте тава с размери 20 на 20 с хартия за печене и сипете сместа в нея, заравнете.

Печете в предварително нагрята на 180 градуса фурна до готовност за около 30 минути.

Отстранете хартията от готовия блат и полейте с охладената млечна заливка вашето млечно реване.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар