Пиле с къри и топено сирене

01/09/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо270
  • Преглеждания за месеца270
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го нарежете на хапки.

Сложете кравето масло в тенджера и изчакайте да се разтопи. Добавете месото и го запечатайте хубаво от двете страни. Извадете и заделете.

Нарежете лука и праза на не много дребни парчета (после ще пасираме зеленчуците). Запържете ги в същата мазнина.

Добавете ябълката, измита, обелена и нарязана на кубчета. След няколко минути сложете и кърито на прах.

Запържете за една минута и добавете 100 мл зеленчуков бульон. Сложете подправките и варете около 10 минути.

Извадете целината и магданоза. Пасирайте всичко.

Налейте сметаната и добавете месото.

Варете пилето с къри около 15- 20 минути.

Изключете пилето с къри и топено сирене и сервирайте веднага, докато е топло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар