Пилешки дробчета в сач с чери домати

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
04/09/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо118
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много хубаво на течаща вода пилешките дробчета. Може дори да ги оставите за 15 минути да се накиснат.

През това време обелете лука и го нарежете на едри ленти. Изсипете дробчетата в сача и овкусете с подправките.

Добавете на едро нарязания лук и поръсете обилно с измитите чери домати. По желание може да ги срежете през половина.

Добавете 1чаша вода. Печете на 220 градуса с капак за около 40 мин. След това махнете капака и запечете до желания загар, може да се наложи да добавите още малко вода.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар