Царевична супа с кубчета от сирене

26/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 711
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме царевицата в подсолена вода и варим до готовност. Оставяме я да се охлади и отрязваме зърната.

Чушките почистваме и нарязваме на ленти, а лука и чесъна на ситно. Картофите и сиренето се нарязват на кубчета.

Загряваме маслото и запържваме в него лука и чесъна. Когато омекнат добавяме чушките, последно слагаме картофите и царевицата. Оставяме ги да се пържат 2-3 минути, след което наливаме бульона и кипваме супата.

Намаляваме и варим 20 минути на умерен огън.

Сервираме поръсена с нарязаното на кубчета сирене.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар