Картофена супа без лук

Мария СимоваМария СимоваГуру112858106614
26/09/2019
"А има хора, на които лукът дразни стомаха, за тях препоръчваме тази ароматна супичка без лук "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо564
  • Преглеждания за месеца345
  • Преглеждания за седмицата128
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете, почистете и нарежете картофите, морковите и чушката на малки кубчета.

В тенджерата, в която ще варите супата, разтопете маслото и прибавете нарязаните картофи и моркови, пържите за около 5-6 минути, като периодично бъркате.

Прибавете нарязаните целина, джоджен и чушка, разбъркайте и налейте топлата вода, варите до готовност на картофите и морковите.

Посолете и поръсете с черен пипер на вкус, прибавете разбитото много добре кисело мляко и нарязания на ситно копър.

След като картофената супа поври около 3 минути, премахнете тенджерата от котлона и оставете при затворен капак, за да се задуши картофената супа.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар