Начин на приготвяне
Сложете омекналото краве масло в купа, добавете захарта и разбийте с миксер до получаване на еднородна смес.
Прибавете яйцето и продължете разбиването още 5 мин.
В друга купа пресейте бялото и кестеновото брашно с щипка сол и една чаена лъжичка бакпулвер.
На порции добавете брашната в маслената смес, бъркайки с лъжица. Сложете шоколадовите капки и хомогенизирайте добре продуктите.
Покрийте купата с парче найлон и приберете в хладилник за 30 мин.
Загрейте фурна без вентилатор на 180°C. Застелете голяма тава с парче хартия за печене.
От тестото с набрашнени ръце късайте по малко и направете на топче.
Приплескайте леко бисквитки и притиснете към краищата вилица, за да образувате шарки. Изпечете сладките за 12-15 мин.
Охладете бисквитките с кестеново брашно и капки шоколад на решетка.
Да ви е сладко!