Крехки телешки пържоли на фурна

SimonaSimona
Чирак
61
218
224
108
1
02/10/2019
"Да вадим ли вече виното или да изчакаме още 5 минути да се запекат пържолите и тогава "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 454
  • Преглеждания за месеца916
  • Преглеждания за седмицата88
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • телешко месо - 500 г (от врат)
  • олио - 1/2 к.ч.
  • соев сос - 50 мл (Кикоман)
  • червен пипер - 1 к.л. (пушен)
  • черен пипер - 1 к.л. (едросмлян)
  • риган - 1/2 к.л.
  • сол - 1 к.л.
* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

От врата си нарязваме пържолите и подреждаме в тава.

Добавяме подправките сол, черен пипер, червен пипер, риган, соев сос и олио.

Объркват се, за да могат подправките да полепнат по телешките пържоли и да се смесят подправките.

Запечатваме с фолио и оставяме да престоят на стайна температура за час, след което печем в предварително загрята фурна на 240 градуса.

Времето за печене на тези крехки телешки пържоли зависи от вида на самото месо и е посочено ориентировъчно.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар