Печурки с чушка и лук на сач

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач198513642
04/10/2019
"Сега ще видите, че на сач се правят не само мръвки, но и чудно вкусни гъбки "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо433
  • Преглеждания за месеца432
  • Преглеждания за седмицата120
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

  • печурки - 500 - 600 г среден размер
  • чушки - 1 червена
  • лук - 1 глава кромид
  • мазнина - 3 с.л. растителна
  • ябълков оцет - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л. смлян
  • майорана - 1 ч.л. суха
  • мащерка - щипка суха
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте сача във фурната или на котлона.

Нарежете гъбите на четири, чушката и лука на средно едри парчета. В тенджера задушете всички продукти, оцета и подправките за малко и посолете.

Прехвърлете всичко в загретия сач и го поставете в загрята на 170 градуса фурна за 30 мин.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар