Бабиния боб с наденица

rosicapirosicapiЧирак7199
07/10/2019
"Порастваш, когато разбереш, че нищо не може да се сравни с вкуса на бабиния боб с наденица, и ти става едно такова - хем хубаво, хем мъчно "
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо809
  • Преглеждания за месеца808
  • Преглеждания за седмицата415
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва за 1 час, след това се слага да се вари.

Обелват се и се нарязват доматите, след което се добавят. Оставя се да се готви на слаб огън.

През това време се пече наденицата.

Прави се запръжката - в тиган се задушава нарязаният лук, добавя се червеният пипер и след което се разбърква добре и брашното.

Добавя се наденицата, джодженът.

Оставя се бобът с наденица да ври още 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар