Бабиния боб с наденица

rosicapirosicapi
Чирак
40
120
128
83
07/10/2019
"Порастваш, когато разбереш, че нищо не може да се сравни с вкуса на бабиния боб с наденица, и ти става едно такова - хем хубаво, хем мъчно "
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 274
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва за 1 час, след това се слага да се вари.

Обелват се и се нарязват доматите, след което се добавят. Оставя се да се готви на слаб огън.

През това време се пече наденицата.

Прави се запръжката - в тиган се задушава нарязаният лук, добавя се червеният пипер и след което се разбърква добре и брашното.

Добавя се наденицата, джодженът.

Оставя се бобът с наденица да ври още 10 минути.

Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
24.99 лв.
Виж ››

Качествена емайлирана тенджера с цветна декорация, в която дълго ще приготвяне любимите гозби на семейството си.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар