Кюфтенца от тарама хайвер

АгапияАгапияНовак
01/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 714
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисвате хляба в хладка вода, след което внимателно го изстисквате. Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто в малко зехтин, след което се вади с решетъчна лъжица.

В дълбока купа смесвате лука, изстискания хляб, наситнения магданоз, брашното, джоджена, черен пипер и сол на вкус.

От сместа се омесват кюфтенца, които се пържат в силно сгорещен зехтин. Поднасят се с гръцка салата.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар