Начин на приготвяне
Разбийте яйцата със захарта на пухкав крем. На тънка струя към тях прибавете последователно олиото и прясното мляко.
Прибавете предварително смесените пресято брашно с бакпулвера, разбъркайте до гъста еднородна смес.
Смесете сладкото с по-голямата част смлени орехи.
В тава, постлана с хартия за печене и намазана с малко олио, разстилате половината смес за сладкиша.
Отгоре разпределяте равномерно плънката и разпределяте втората половина от сместа, накрая поръсете с останалите смлени орехи.
Нагрейте предварително фурната на 180 градуса, поставете тавата със сладкиша със сладко и намалете градусите на 160.
Печете сладкиша със сладко и орехи за около 45 минути или до готовност на сладкиша.