Тракийска кавърма с гъби

MartenichkoMartenichko
Новак
63022
Тракийска кавърма с гъби2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"Мъжът няма нужда от ухажване, той има нужда от порция тракийска кавърма - защото е неустоима"

Необходими Продукти

  • свински шол - 1 кг
  • гъби - 300 г (може и консервирани)
  • мазнина - 200 г
  • домати - 300 г
  • лук - 1 - 2 глави стар
  • бяло вино - 300 г
  • чер пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се запича леко на скара и се нарязва на ивици (жулиени).

Гъбите, лукът и доматите се засушават отделно, прибавят се към месото и се задушават с виното.

Тракийската кавърма се поръсва с черен пипер и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо Славейков
Христо Славейков
ВКУСНОТИЯ!
04.12.2022 23:58