Моята сполучлива дроб чорба

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак248382591
16/10/2019
"С точната рецепта вашата дроб чорба ще стане дори по-вкусна от тази "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 263
  • Преглеждания за месеца598
  • Преглеждания за седмицата366
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре агнешките черен и бял дроб, сърце, бъбреци. Сложете ги в студена вода с една супена лъжица сол и сварете.

От време на време препенвайте супата с решетъчна лъжица.

Сварените дреболии нарежете на малки парченца. Бульона прецедете.

В тенджерка загрейте една кафяна чашка зехтин. Пуснете наситнения лук и настъргания морков. Запържете за кратко.

Добавете суровия нарязан спанак. Излейте от бульона и кипнете.

Добавете нарязаните агнешки дреболии, шепа ориз и овкусете с джоджен.

Варете агнешката чорба до готовност на ориза.

Тази сполучлива дроб чорба не се застройва.

Поднася се гореща, подправена с оцет!

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар