Карамелена торта с маскарпоне

Sonya SimeonovaSonya Simeonova
Новак
52
18
59
20/10/2019
"Трябва ви точно половин час в кухнята и ето тази изпитана рецепта - и мечтаната торта ще стане реалност "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 641
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата58
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • блатове - 1 пакет готови (светли, правоъгълни)
  • маскарпоне - 1 голяма кутия от 500 г
  • дулсе де лече - 1 малка консерва от 250 г
  • За украсата
  • бонбони - 6 - 7 карамелени бонбона
  • шоколадов кувертюр - 30 г
  • компот - за напояване на блатовете
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа изсипвам маскарпонето и дулсе де лече-то и разбивам с вилица до получаване на еднородна смес.

Блатовете разрязвам на две еднакви половини по дължина и редувам блат, който намазвам с четка от компота, и крем, като накрая завършвам с крем и измазвам и отстрани.

Украсявам с карамелените бонбони и натрошения шоколадов кувертюр. Оставям в хладилника да се стегне.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар