Начин на приготвяне
Приготвяме първо блатовете, като разделяме жълтъците от белтъците.
Белтъците разбиваме на сняг.
Жълтъците разбиваме със захарта на пухкав крем. След това добавяме олиото, прясното мляко, лимоновия сок, брашното и бакпулвера. Разбъркваме и изсипваме разбитите белтъци. Бъркаме внимателно до хомогенизиране.
Разпределяме сместа в три кръгли тавички, постлани с намаслена хартия за печене с еднакъв диаметър. Ако нямате три еднакви тавички, изпечете последователно блатовете в една.
Оставяме блатовете да се охладят.
За крема изсипваме маскарпонето в купа и в него натрошаваме целувките, а бонбоните Маршмелоу нарязваме на парченца. Разбъркваме.
В широка плоска чиния поставяме един блат, намазваме го с крема, отгоре поставяме втория, намазваме с крем, после поставяме третия блат.
Отгоре намазваме обилно с крем и заглаждаме. Украсяваме с натрошени целувки и нарязани бонбони и прибираме в хладилника да се стегне хубаво.