Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювеч»Свински джолан в шарен гювеч

Свински джолан в шарен гювеч

ВиолинаВиолина
Новак
2133
Свински джолан в шарен гювеч
Снимка: Петя Конова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
210 мин.
Порции
5
"Малко от това, малко от онова и хоп - имате перфектния свински джолан в гювеч, в който се крият още любими съставки, сами разберете какви"

Необходими Продукти

  • лук - 2 глави
  • чушки - 1червена
  • патладжани - 1бр. малък
  • картофи - 5 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • гъби - 100 г
  • джолан
  • черен пипер
  • червен пипер - 1 ч.л
  • дафинов лист - 3 листчета
  • сол
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвате лука, гъбите и джолана.

Прибавяте останалите продукти и сипвате вода.

Слагате един бульон.

После всичко това изсипват в гърнето и печете поне 3 ч.

Става разкошен джолан в гювеч.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: