Кюфтета с броколи и лук

ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Новак
25/10/2019
"Извинете, вие тези броколи ще ги ядете ли, за едни кюфтета питаме "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо881
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Броколи се сваряват в подсолена вода да омекнат, отцеждат се добре и нарязваме зелената част на ситно.

Каймата се омесва с нарязани броколи, настърган лук, нарязан магданоз, чубрица, кимион, черен пипер и при нужда малко сол и галета.

От омесената кайма се оформят средно големи кюфтенца.

В тиган се загрява олио и пържим кюфтенцата с броколи и лук от двете страни.

Сервират се с пресни зеленчуци.

Вкусна импровизация с любимите ми броколи!

Тези кюфтета с броколи и лук са чудесни за вечеря или обяд!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар