Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Рибни кюфтета»Топчета от риба тон

Топчета от риба тон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Топчета от риба тон1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • риба - тон - 2 консерви 500 гр.
  • риба - сьомга - филе пушено 100 гр.
  • яйца - варени 4 бр.
  • орехи - счукани 1/2 чаша
  • соев сос - 2 - 3 капки
  • олио - 1 с.л.
  • хрян - 1 ч.л. консервиран
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете рибата тон от соса и натрошете на парченца. Отделете на сварените яйца жълтъците от белтъците и претрийте на ситно ренде. Отцедете хряна.

Рибата тон, жълтъците, хряна, половината от орехите, соевия сос, маслото и ситно нарязаното филе от сьомга, разбъркайте. От приготвената смес оформете рибни топчета, колкото орех.

Настърганите белтъци смесете с останалите орехи и в тази смес оваляйте топчетата.

Наредете върху чиния и украсете с магданоз топчета от риба тон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: