Зеленчукова кавърма

Sonya SimeonovaSonya SimeonovaНовак421538
08/11/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо187
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата48
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се изчистват и измиват. Тиквичката, патладжанът, чушките и доматът се нарязват на кубчета с големина около 1 см, а останалите зеленчуци - по-ситно.

В дълбок тиган се загрява олиото, слагат се първоначално лукът, морковите и гъбите и се готвят, докато омекнат хубаво.

Прибавят се останалите зеленчуци без доматите, налива се 1 ч.ч. вода и кавърмата се оставя да къкри до омекване на всички зеленчуци.

Накрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар