Зеленчукова кавърма

Sonya SimeonovaSonya Simeonova
Чирак
74
551
92
109
08/11/2019
"В тази кавърма сигурно ще откриете всички зеленчуци, за които се сещате в момента, вероятно и затова е толкова вкусна "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 291
  • Преглеждания за месеца246
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се изчистват и измиват. Тиквичката, патладжанът, чушките и доматът се нарязват на кубчета с големина около 1 см, а останалите зеленчуци - по-ситно.

В дълбок тиган се загрява олиото, слагат се първоначално лукът, морковите и гъбите и се готвят, докато омекнат хубаво.

Прибавят се останалите зеленчуци без доматите, налива се 1 ч.ч. вода и кавърмата се оставя да къкри до омекване на всички зеленчуци.

Накрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина.

Бамбукови бъркалки 3бр. на поставка-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукови бъркалки 3бр. на поставка
4.80 лв.
3.70 лв.
Виж ››

Бамбуковите бъркалки са необходимост във всяка кухня. Вие имате комплект от 3 броя различни бъркалки, с помощта на които лесно ще приготвяте всички ястия, които обичате.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар