Жулиен с гъби печурки

Жулиен с гъби печурки

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Жулиен с гъби печурки1 / 2
12/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви20 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
"Страхотно вкусно и ароматно предложение за всички, които не са любители на месото"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се нарязват на лентички. Запържват се заедно със ситно нарязания лук в предварително загрято масло, на силен огън до златисто, за 5 - 8 мин.

Брашното се размива със сметаната, посолява се. След това се налива в гъбите. Поръсва се с черен пипер.

Гъбите се разделят в малки глинени купички, поръсват се с кубчета кашкавал, поръсват се с черен пипер, пече се в предварително загрята фурнана 200 - 220 градуса, на горно печене около 10 мин. или докато се зачерви кашкавала.

След като са готови се поръсват с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: