Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Кавърма»Лесна кавърма с пилешки гърди

Лесна кавърма с пилешки гърди

Лесна кавърма с пилешки гърди1 / 2
23/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Добрата стара кавърма с пилешко - по изпитана рецепта"

Необходими Продукти

  • универсална подправка - 1 пакетче фикс Маги за пилешка кавърма
  • пилешки гърди - 400 г
  • лук - 2 - 3 глави
  • вода - 0.5 л студена
  • олио - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете лука с месото в силно сгорещено олио, докато леко почервенеят.

Смесете съдържанието на пакетчето с водата и го добавете към месото.

Оставете да ври половин час под похлупак.

Поднесете кавърмата още топла.

Лесна и вкусна кавърма от пилешки гърди!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка: