Начин на приготвяне
Чушките се измиват, почистват и режат на едри парчета.
Лукът се бели и реже на полумесеци.
Варената наденица се реже на колелца.
В тенджера се слагат 3 с.л. олио и се сгорещява, след което се изсипват чушките и лукът в тенджерата. Задушават се зеленчуците за около 5 минути.
След се добавя 1 ч.л. червен пипер и от универсалната подправка, разбърква се с дървена лъжица и се добавя нарязаната наденица.
Захлупва се с капак и се оставя да къкри на бавен огън, добавете 50 мл вода и гответе, докато чушките и лукът в кавърмата омекнат.
От време навреме кавърмата с наденица се разбърква.
Накрая овкусете манджата със сол и черен пипер.
Да ви е сладко!