Начин на приготвяне
Както всяко ястие със сирена и това е изключително вкусно! Нарежете пилешките гърди на големи, дебели жулиени.
Изпечете ги на грил тигана. След изпичането им овкусете с черен пипер, сол и струйка зехтин. В голям тиган налейте сметаната.
Добавете нарязаните на парчета Горгонзола и Бри. Поръсете с настъргания Пармезан.
Бъркайте соса, докато сирената се разтопят.
В тавичка изсипете половината сос. Върху него наредете изпеченото месо. Полейте с останалия сос.
Поръсете с нарязани орехи и малки парченца круши. Украсете с няколко резена круши.
Изпечете пилето със сирена за 20 мин в предварително загрята фурна с вентилатор за около 20 мин.
Да ви е сладко!
Забележка: Ако не харесвате комбинацията от сирена в рецептата пиле със сирена и круши, може да ги смените по ваш вкус!