Агнешко варено с картофи

05/12/2019
"Стоплете си душата с вкусна супичка от агнешко варено с картофи, добър апетит "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 096
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре агнешкия дожолан го сложете в тенджера със студена вода на котлона.

Изчакайте да заври и го отпенете.

Сложете сол, морковите (отделете малко за запръжката), лука, целината, и пащърнака.

Варете месото около 30 минути със зеленчуците.

Обелете и нарежете картофите. Сложете ги в тенджерата.

Изчакайте да заври и добавете доматите, макароните и черния пипер.

Продължете готвенето на агнешкото варено до пълна готовност на месото.

Разтопете кравето масло и запържете част от моркова, който оставихте (рендосан).

Излейте в агнешката супа, изключете и поръсете с пресен магданоз.

Отделно към агнешкото варено с картофи се поднася с настъргания и подкиселен хрян.

Кухненски термометър за месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар