Пържено свинско с гъби

ДониДониНовак
24/07/2013
"Ароматът на пърженото свинско месо е в перфектна симбиоза с този богат гъбен сос - истинска хармония от вкусове "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 353
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на продълговати парченца и ги разбъркайте с малко оцет и сол. Разтворете нишестето в малко вода, отделете малка част от него, а в останалото оваляйте месото.

Изпържете месото в сгорещеното в уок олио. Извадете готовото свинско и добавете в уока смесеното с гъбите, малко оцет и сол заделено нишесте.

В мазнината от месото изпържете гъбите, нарязания лук и чесън. Върнете месото в тигана, разбъркайте за кратко и поднесете с украса от нарязани пера зелен лук.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Нели
Нели
07.07.2014 12:44
Пишете ги по точни тези рецепти, колко оцет а нишестето!!!!!!!!!
4
0
Виктория
Виктория
20.02.2014 16:55
А някой може ли да ми каже колко да е гъсто нишестето и какво значи малко оцет :)Благодаря!
1
0
Зиния
Зиния
08.07.2014 18:03
Малко оцет означава 1-2 супени лъжици оцет.Поне аз така го правя.Моля те отговори ми!
0
0