Пържена ципура с царевично брашно

05/12/2019
"Опитвали ли сте пържена ципура с царевично брашно? - Според нас е време "
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 145
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • ципура - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • лимонов сок - от 1
  • царевично брашно
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ципурата. Поръсете със сол, черен пипер и лимоновия сок.

Оставете така за 1 час. Сложете брашното в чиния и оваляйте всички парчета риба.

Загрейте тигана с мазнината и изпържете рибата от двете страни до златисто.

Извадете пържената риба и сервирайте, докато е топла.

Поднесете пържената ципура с царевично брашно с желана от вас гарнитура.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
16.17 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар