Бърза боб чорба с печурки

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Иноватор
414
13
13
1
07/12/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо242
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. В 2-3 супени лъжици шарлан задушаваме нарязаните моркови, лук, картофи и гъби. Разбъркваме и ги оставяме с капак за около 5 минути.

2. След това изсипваме горещ зеленчуковия бульон.

3. Добавяме 2 ч.ч. боб - предварително сварен за салата или от буркан / консерва.

4. Овкусяваме с хималайска розова сол на вкус, 1 богата супена лъжица червен пипер, ½ ч.л. черен пипер и ½ равна чаена лъжичка джинджифил – по желание.

5. За леко сгъстяване на чорбата добавяме царевично нишесте, което предварително сме си разтворили в малко топла водичка.

6. Оставяме боб чорбата да си къкри още около 20 минути – до пълна готовност на всички съставки.

Бързата боб чорба с печурки е готова! С боб от консерва супата с боб наистина се приготвя в пъти по-бързо! Рядко срещана комбинация – бобче с гъбки!

Чудно Вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар