Печурки Марина

29/07/2013
Цвета
отЦветаНовак32
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 154
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите нарежете на полумесеци, а пънчетата им - на колелца. Старият лук, пресният лук и пресният чесън, както и зелените подправки се нарязват на ситно.

Морковът настържете на средното ренде. Всичко се смесва и задушава под капак в горещо масло.

Щом омекнат гъбите, се посолява и подправя с черен пипер. Добавете сметаната и ястието ври още 2-3 минути на тих огън. Поднася се горещо, гарнирано с варени броколи.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Цвета
Цвета
04.08.2013 16:29
Ам към Елена,въпрос на вкус е.Не е нужно д слагате нещо,което не,Ви харесва.Много ясно,че можете да промените/измените някой продукти.
Мария А благодаря,Ви.Радвам се,че,Ви е харесало и бона-апети от мен. :)
0
0
Мария А
Мария А
01.08.2013 21:44
Какви са тези глупости "много ви моля без броколи", като не искате броколи, не слагайте. Рецептата е страхотна, отива и на месо, и като самостоятелна гарнитура и въобще на когото както му харесва. Не се чудете за какво да мрънкате, а оценявайте идеята, рецептата, резултатът.
Браво на автора и благодаря за идеята, чесън и моркови не бях добавяла, а те придават много приятен аромат.
1
0
Елена
Елена
31.07.2013 09:50
Много Ви моля, нека да е без броколи!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв