Ориз с три вида месо

Ориз с три вида месо
Снимка: Ivan Angelov Dimitrov
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • Продукти
  • ориз - 1 кг
  • телешко месо - 300 г
  • пилешко месо - 300 г
  • свинско месо - 300 г
  • Подправки
  • сол - 1 с.л.
  • девесил - 1ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Трите вида месо се сваряват.

След като сварите месото, го накъсайте или нарежете на ситно, омесете го заедно с ориза и подправките в тавата.

Отгоре залейте всичко с бульоните, в които сте варили месото (ако не ви достига бульона, долейте вода).

Печете ориза с три вида месо на 200 градуса за около час.

След като оризът с месо е готов, извадете го от фурната и го покрийте с готварско фолио, докато изстине.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: