Френски понички Bugnes

Hristo-Y-MoniHristo-Y-Moni
Чирак
57
469
225
207
17/01/2020
"Говорим на езика на любовта, само че този път не с думи, а с понички - получава ни се, нали "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо669
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От всичките продукти се омесва меко тесто.

Оставя се да втаса за 2 часа.

След това се разточва в правоъгълна форма и се изрязват понички във формата на правоъгълничета, около 7×4 см всяко.

Оформят се, както съм показала на снимката.

Пържат се до зачервяване и се поръсват с пудра захар с ванилия.

Рецептата за френските понички Bugnes не е моя, но е нещо любимо, което често приготвям, и реших да я споделя с вас.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Аника Войт
Аника Войт
17.01.2020 12:40
Страхотна рецепта и много добре описано как точно се работи с тестово. Благодарение на снимката става много ясно.
0
0