Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Пангасиус във фолио с чесън и масло

Пангасиус във фолио с чесън и масло

Пангасиус във фолио с чесън и масло
Снимка: Теодора Мещерова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • пангасиус - 1 бр. филе
  • лимон - сока от половин
  • бял пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • масло - 10 гр
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете рибата пангасиус с подправките и лимоновия сок, прехвърлете във фолио, подредете върху рибата парченца масло.

Обелете скилидките чесън и ги сложете до рибата. Завийте хубаво и пъхнете във фурната да се пече на 180 градуса за около 35-40 минути.

Сервирайте готовата печена риба с резенчета лимон. Добър апетит с Пангасиус във фолио с чесън и масло!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: