Панирано пилешко роле

Панирано пилешко роле
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Сервираме страхотно панирано пилешко роле"

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 1 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 3 - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • лук - на прах
  • чесън - на прах
  • естрагон - сух
  • бекон - слайс
  • кашкавал - 2 бр. малки парчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешките гърди и ги отрежете на пилешки пържоли. Моите не бяха много големи и успях само две да направя.

С дървено чукче начукайте на тънко.

Сложете им малко сол и черен пипер.

Поставете бекона върху месото, а върху него - кашкавала. Навийте на рулца.

В чиния разбийте яйцето с подправките (солта, чесъна, лука и естрагона).

В друга чиния сложете галетата.

Загрейте тиган с мазнина на котлона.

Потопете ролето първо в яйцето, а след това в галетата.

Изпържете пилешките рулца от двете страни.

Извадете, поставете панираното пилешко роле в чиния с кухненска хартия и попийте излишната мазнина.

Поднесете с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: