Нюйоркска бисквитена торта в бурканчета

Аника ВойтАника Войт
Готвач
163
675
474
261
22/01/2020
"Тази страхотна бисквитена торта идва при вас чак от Ню Йорк, отдайте й дължимото "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 195
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • захар - 130 г
  • прясно мляко - 800 мл
  • сирене крема - 250 г
  • бисквити - 200 г
  • краве масло - 80 г, разтопено
  • сладко от боровинки - 30 г
  • пудинг - 1 пак. на прах Ванилия
  • мента - 6 стръкa за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе пудинга по указанията на опаковката. Оставете леко да изстине.

В отделен съд разбъркайте с дървена лъжица крем сиренето. Смесете внимателно двата крема до получаване на хомогенна смес.

Натрошете бисквитите на ситно. Може да ползвате хаванче, блендера или кухненски робот. Смесете ги с разтопеното масло, докато заприличат на мокър пясък.

Следващата стъпка сглобяването на бисквитените торти.

Поставете във всяко бурканче блат от натрошените бисквитки, като се стараете да ги притискате в дъното.

След това поставете част от крема. Изчакайте 2-3 мин да стегне и повторете редуването на слой бисквити и слой крем.

Изчакайте отново 2-3 мин.

Завършете нюйоркската бисквитена торта в бурканчета с 1-2 с.л. сладко от боровинки и декорирайте със стръкче мента.

Да ви е сладко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар