Задушени пилешки бутчета с лук в йенска тава

ИивинкаИивинка
Помощник Готвач
163
76
996
1
25/01/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо811
  • Преглеждания за месеца165
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 бр.
  • лук - 2 глави
  • Подправки за бутчетата
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре пилешките бутчета. Обелете и нарежете лука на шайби.

В йенска тава, задължително да има капак. Наредете част от лука, върху него сложете бутчетата. Овкусете със сол, черен пипер и червеят пипер. Сложете върху тях останалия лук.

Полейте тук там с олио. Добавете 1 чашка вода. Сложете капака на йенската тава и запечете във фурната за слаб огън за 1 час.

Поднесете свежа салата към Задушени пилешки бутчета с лук в йенска тава.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар