Задушено пуешко филе

27/01/2020
"Готвим здравословно, задушавайки това крехко пуешко филе - вкусът е страхотен "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 701
  • Преглеждания за месеца484
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пуешкото филе и го посолете.

Разтопете кравето масло на тигана.

Запечатайте пуешките пържоли от двете страни и извадете.

В същата мазнина добавете брашното и настърганата лимонова кора. Запържете за 2 минути.

Добавете магданоза, нарязан на дребно, сока от лимона, виното, солта, захарта и бульона.

Разбъркайте добре и върнете пържолите.

Затворете с капак и задушете, докато задушеното пуешко филе стане готово.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар